OOPA

Oopa

Olen kuvannut niin kauan kuin muistan.

Ensimmäiset kuvani otin viikkorahoilla ostamallani Coca-Cola-kameralla. Myöhemmin löysin kaapista isäni kanihuutokaupasta ostaman järjestelmäkameran. Kiinnostuin välittömästi, kuinka kameralla sai kerrottua yhdellä kuvalla niin paljon. Kuvasin paljon kaupunkia, ihmisiä ja ohikiitäviä tilanteita - ja sillä tiellä olen vieläkin.

Kameran avulla oli helppo päästä paikkoihin, joihin ei muuten ollut asiaa. Jo lukioaikoina kamera vei minut niin Venäjän sisämaahan kuin tehtaisiinkin. Uteliaisuus ruokki mielikuvitusta. Mielikuvitus uteliaisuutta. Tämä voima vie minua eteenpäin ja edelleen innostun kaivosvierailuista, isoista tehtaista ja ihmisten tarinoista.

Valokuvaamisen lisäksi olen työskennellyt myös videoiden, mainonnan ja markkinoinnin parissa. Laaja-alaisen osaamisen ansiosta ymmärrän hyvin asiakkaiden tarpeet. En ole vain kuvaaja, vaan myös tarinankertoja. Vuosien saatossa olen kuvannut asiakkailleni niin mobiilikuvia kuin presidentti-ehdokkaan virallisia vaalikuviakin. Ja kaikkea niiden väliltä.

Pintaliitodesign täytti yrityksenä maaliskuussa 2016 kymmenen vuotta, mutta välillämme ei ole nähtävissä minkäänlaista kriisiä.